Тотнъм ще надиграе Челси


И. Ангелов

Тотнъм ще надиграе Челси

Челси - Тотнъм 
Стадион: Стамфорд Бридж 
Дата: 02.05.2024 г. 
Час: 21:30 ч. 

Челси губеше с два гола в последния кръг с Астън Вила и се върна до 2:2 и дори можеше да спечели двубоя при повече късмет. По този начин обаче "сините" нямат победа в 3 поредни мача и спечелиха само 1 от последните 5 преди тежкото дерби с градския си съперник.

Тотнъм изоставаше с 3 след едно полувреме в дербито с Арсенал, но върна два гола и също опита да се пребори за повече, може би след като вече беше късно. Това е един от мачовете, които "шпорите" имат по-малко от Астън Вила в битката за топ 4. За Анге Постекоглу ще е важно този път да подреди отбора правилно за да не се налагат две смени до почивката, както последно стана.

В двата лагера има доста проблеми и при домакините под въпрос за срещата са Стърлинг, Нкунку, Санчез и Колуил. Аут са поставени Густо, Джеймс, Енцо Фернандез, Фофана, Лавия, Чилуел, Угочукву и Чуквуемека. 

При Постекоглу под въпрос са Вернер и Скип, а аут - Удоджи, Форстър, Соломон и Сесеньон.

Челси не отстъпи на Тотнъм в 15 от последните 16 мача между тези отбори. Проблемите при домакините обаче са много и само Коул Палмър изглежда като причината нещо да върви. В негово отсъствие тимът отнесе унизителна загуба от Арсенал, но наличието му може да постави този мач в баланса. Тотнъм посрещна обратно Ришарлисон в последния мач след контузия и той ще подобри нападението на гостите в опита им да достигнат топ 4.

Прогноза: Челси - Тотнъм 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Тотнъм (Анге Постекоглу)
 
Викарио
   
Ромеро
Вен
Поро
Дейвис
Сар
Бисума
Кулушевски
Мадисън
Сон
Ришарлисон
Джаксон
Мудрик
Палмър
Мадуеке
Кайседо
Галахър
Кукурела
Чалоба
Бадиашиле
Дисаси
   
Петрович
 
Челси (Маурисио Почетино)

Обоснована прогноза: Челси - Тотнъм 1:2

  Сподели
182