Ница и ПСЖ няма да се победят


Н. Атанасов

Ница и ПСЖ няма да се победят

Ница – Пари Сен Жермен
Стадион: "Алианц Ривиера“, Ница
Дата: 15.05.2024 г.
Час: 22:00

Ница продължава да се бори за място в Топ 4 и участие в Шампионската лига наесен. В момента "орлетата“ са в серия от пет поредни мача без поражение, като за този период записаха три успеха и две ремита. В последния си мач от първенството играчите на 35-годишния Франческо Фариоли надиграха с 1:0 у дома новака Льо Авър.

Клубът от Лазурния бряг е на 5-та позиция и е с 54 точки, което е с четири по-малко от сензацията Брест. В последния кръг от кампанията Ница гостува на солидния тим на Лил, така че победата срещу коронования нов-стар шампион в Лига 1 днес е съществено значение, за да могат "орлетата“ да се надяват на нещо повече от Лига Европа.

Розие и Диоп са аут за домакините.

ПСЖ получи официално своята рекордна 12-та титла на Франция. В предишния кръг обаче парижани допуснаха едва втора загуба за сезона и то след обрат у дома срещу Тулуза за крайното 1:3, а мачът беше сбогуване на звездата на тима Килиан Мбапе с феновете на "Парк де Пренс“.

За съжаление на привържениците на ПСЖ и клубната управа за поредна година единствената утеха за многомилионния клуб ще е триумф на местно ниво. Парижани могат да направят дубъл, тъй като им предстои и финал за Купата на Франция срещу Олимпик Лион.

Отсъстващи за днешната визита край Средиземно море са Кимпембе и Ернандес.

Прогноза: Ница – Пари Сен Жермен 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
133