Байерн и Реал направиха супер мач, а интригата остава за реванша (видео)


FUTBOL-TV

Байерн и Реал направиха супер мач, а интригата остава за реванша (видео)

Байерн Мюнхен и Реал Мадрид завършиха наравно при резултат 2:2 на "Алианц Арена“ в първи полуфинален мач от турнира Шампионска лига. Двата тима направиха супер двубой, а интригата остава за реванша.

"Кралете" поведоха в 24-ата минута с гол на Винисиус след гениален пас на Тони Кроос. Тони Кроос разсече защитата на съперника с прекрасен пас, с който изведе Вини Жуниор очи в очи с Мануел Нойер и бразилецът хладнокръвно реализира за 0:1.

Баварците стигнаха до светкавичен обрат през втората част - в 54-ата минута Джамал Мусиала вкара страхотен соло гол, а три след това Хари Кейн се разписа от дузпа. При първия гол за Байерн - Лаймер пусна към Лерой Сане, който премина на слалом през защитата на Реал Мадрид и си освободи порстранство за удар, какъвто нанесе в близкия ляв ъгъл на вратата на Андрий Лунин, който нямаше шанс за реакция - 1:1.

Четири минути след това Джамал Мусиала нахлу в наказателното поле и бе спънат от Лукас Васкес, а Хари Кейн превърна дузпата в гол за 2:1.

В 83-ата минута Винисиус вкара втория си гол в мача, също от 11-метров наказателен удар. Родриго проби в наказателното поле, където бе спънат и реферът нямаше как да не посочи бялата точка.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
317