Зингаревич: Искахме да спечелим нещо и го направихме


Н. Гавазов

Зингаревич: Искахме да спечелим нещо и го направихме

Собственикът на Ботев Пловдив Антон Зингаревич говори след спечелената от "канарчетата“ Купа. Той призна, че идването на Душан Керкез е направил отбора специален. Руският бизнесмен допълни, че е разговарял за нов договор със специалиста още преди този финал.

 "Естествено, че сме много щастливи от началото на сезона. Имахме цел. Искахме да спечелим нещо и го направихме. Това е важно за развитието на отбора, дано печелим още трофеи“, заяви Зингаревич.

"Сезонът ни беше труден от самото начало. Душан дойде и този отбор стана специален. Най-важно е да имаш атмосфера в отбора. Мисля, че треньорът и играчите работят чудесно“, добави босът.

"Трябва да свършим много работа, за да се подготвим за Лига Европа. Трябва да подобрим отбора през лятото и това ще направим.

Ще работим със спортния директор. Вече водим преговори. Знаем къде сме и къде ще бъдем. Сега започва играта. Трябва да свършим работа. Имаме специални фенове. Видяхте ги днес. Дадоха голяма подкрепа на отбора. Феновете са много важни за победата“, каза още Зингаревич.

  Сподели
72