Алексиев: Нито една грешка в Лудогорец – ЦСКА-София не е повлияла на резултата


Н. Гавазов

Алексиев: Нито една грешка в Лудогорец – ЦСКА-София не е повлияла на резултата

Старши -мениджърът в Съдийската комисия към БФС Стоян Алексиев застана до Драгомир Драганов и Ивайло Стоянов по време на пресконференцията преди утрешния финал за Купата на България. Алексиев коментира съдийството по време на двубоя между Лудогорец и ЦСКА - София от последния кръг.

“Аз смятам, че това е меко  казано несериозни да се твърди, че определени съдии имат абонаменти към някои от отборите. Кой, ако не международен съдия, ФИФА съдия, да бъде назначен на финала за Купата или на някое от дербитата, които се изиграха. Напълно нормално е в такива мачове да бъдат назначение най-добрите съдии. Това, че в края на първенството са доста начесто мачовете е нормално да има и повече дербита, няма как, просто това са най-добрите съдии, които биват назначавани на най-добрите мачове.

За мача между Лудогорец и ЦСКА – София всички видяхме, че имаше две ВАР намеси, което означава, че главният съдия е допуснал две грешки, които са били правилно поправени. Няма какво повече да се твърди. Нито една от грешките, които е допусната, не е повлияла на крайния резултат на мача, което е най-важното в крайна сметка", заяви Алексиев.

  Сподели
73