Проблеми с натрупани картони в ЦСКА


FUTBOL-TV

Проблеми с натрупани картони в ЦСКА

Още двама футболисти на ЦСКА увиснаха с жълти картони след загубата с 1:3 от Лудогорец в Разград. Става въпрос за колумбийците Браян Кордоба и Марселино Кареасо, като интересното е, че и двамата бяха предупредени официално при особени обстоятелства. След симулация на Рик Джонатан защитникът получи директен червен картон, който бързо бе отменен от ВАР, но незнайно защо главният съдия Волен Чинков извади картон с жълт цвят за Кордоба.

В края на мача пък реферът извади извън кожата му Кареасо, отсъждайки несъществуващо нарушение. Това доведе до бурна реакция и заслужен картон на халфа. Той беше осми за него през сезона, което означава, че при следващо официално предупреждение ще пропусне два мача на отбора. Така неговата кампания може да приключи преждевременно.

С осем жълти картона е и Тибо Вион, който се опази от наказание вече 10 поредни мача. Застрашени от санкция за един двубой с по 4 официални предупреждения пък са Станислав Шопов, Енес Махмутович, Емануел Шакич и Браян Кордоба, пише "Тема Спорт".

  Сподели
67