Недялков: В Лудогорец са най-добрите футболисти в България


Н. Гавазов

Недялков: В Лудогорец са най-добрите футболисти в България

Капитанът на Лудогорец – Антон Недялков – сподели мнението си за победата с 3:1 над ЦСКА-София, която осигури 13-ата поредна титла на "орлите“.

"Ние сме колектив, всеки се бори за другия. Ние сме най-добрите футболисти в България, с най-големите качества, това се доказа. Такива неща се случват във футбола и съдбата го връща. Трябва да работиш и все някой ден животът и съдбата ще ти го върнат, както днес се случи след злощастния ми автогол“, започна той.

"Моята позиция не е да бележа. Важно е да помагам на тима, да не се стига до попадение в собствената врата и да осигурявам възможности в атака. Днес пробвах и се получи. Винаги в мачовете с ЦСКА има зрелище, емоция и голове. Зарядът и мотивацията са тук, трудно е да се адаптираш, но съм доволен, че изиграхме стойностен двубой и се поздравихме с победата“, продължи футболистът на Лудогорец.

"И най-малките нарушения пораждат нервност. Не смятам, че такива неща имат място във футбола. Трябва да се показва уважение, колектив и хубава игра, агресията няма място тук. Организацията, работата, хората в клуба – всичко това подпомага да сме на върха в България. Ние сами сме си виновни, когато не побеждаваме. Ако имаше по-голяма конкуренция, щеше да ни е по-трудно“, добави бранителят.

"От утре ще мислим за Ботев, днес ще празнуваме. Трябва да изиграем добър двубой и да сме концентрирани, за да победим. Надявам се да не подценим мача, но дано подходим професионално“, завърши Антон Недялков.

  Сподели
84