Левски ще започне да разглежда офертите за Рикардиньо


Н. Гавазов

Левски ще започне да разглежда офертите за Рикардиньо

Левски ще започне да разглежда офертите, изпратени за Рикардиньо, съобщава "Тема спорт". Нападателят е в полезрението на няколко европейски отбора и от "Герена“ вече са започнали да се запознават с тях, за да изберат най-изгодната за клуба.

Сините са решили да се разделят с Рикардиньо при добра оферта и да не го спират за трансфер в чужбина, както се случи през зимата. Нападателят бе искан в началото на годината от Виктория Пилзен, като този тим си остава основен фаворит за подписа му. Чехите и сините обаче не можаха да се разберат за парите. Виктория даваше 600 000 евро, а Левски настоява за 1 милион евро, като столичани са били готови да си стиснат ръцете на 850 хиляди от европейската валута.

Към наддаването се включи и руският Урал. В Белгия се появиха информации, че и Стандард Лиеж следи ситуацията с централния нападател. Последният тим желаеше и Уелтън, но тогава пожеланата сума от Левски отказа клуба. По време на дербито с ЦСКА-София в събота представител на клуба бе в ложите на стадион "Васил Левски“ и се е запознал отблизо с качествата Рикардиньо. Бразилецът е един от играчите, които влязоха в конфликт с Николай Костов по време на мача с червените.

  Сподели
73