На "Герена" чакат оферти за свой играч


FUTBOL-TV

На

Левски ще започне да разглежда офертите, изпратени за Рикардиньо. Нападателят е в полезрението на няколко европейски отбора и от "Герена" вече са започнали да се запознават с тях, за да изберат най-изгодната за клуба.

Сините са решили да се разделят с Рикардиньо при добра оферта и да не го спират за трансфер в чужбина, както се случи през зимата. Нападателят бе искан в началото на годината от Виктория Пилзен, като този тим си остава основен фаворит за подписа му.

Чехите и сините обаче не можаха да се разберат за парите. Виктория даваше 600 000 евро, а Левски настоява за 1 милион евро, като столичани са били готови да си стиснат ръцете на 850 хиляди от европейската валута.

Към наддаването се включи и руският Урал. В Белгия се появиха информации, че и Стандард Лиеж следи ситуацията с централния нападател. Последният тим желаеше и Велтон, но тогава пожеланата сума от Левски отказа клуба.

По време на дербито с ЦСКА в събота представител на клуба бе в ложите на стадион "Васил Левски" и се е запознал отблизо с качествата Рикардиньо. Бразилецът е един от играчите, които влязоха в конфликт с Николай Костов по време на мача с червените, пише "Тема Спорт".

  Сподели
68