Тотнъм няма да спре Ман Сити по пътя към титлата


И. Ангелов

Тотнъм няма да спре Ман Сити по пътя към титлата

Тотнъм - Манчестър Сити 
Стадион: Тотнъм Хотспър Стейдиъм 
Дата: 14.05.2024 г. 
Час: 22:00 ч. 

Тотнъм трябва да избегне загубата тук за да си гарантира класиране в топ 5 след последния кръг на Висшата лига, който ще се изиграе в неделя. "Шпорите" обаче ще имат и вътрешно противоречие, знаейки, че отнемане на точки от Ман Сити в този момент, може да донесе на Арсенал титлата за първи път от много години.

Любопитно е, че Манчестър Сити е вкарал само 1 гол на новия стадион на домакина си. Реализирал го е Нейтън Аке, който е под въпрос за срещата и последно напусна с контузия мача с Фулъм, завършил с победа 4:0. Джак Грилиш също е поставен под въпрос в иначе здравия състав на Пеп Гуардиола.

При домакините с проблеми са Ришарлисон, Вернер, Дейвис, Удоджи, Соломон, Сесеньон и Форстър. Така Анге Постекоглу може да трябва отново да размества защитата си, докато изглежда ще разчита на типичното за сезона нападение.

Ман Сити е на поход от 7 поредни победи във Висшата лига. В последните 5 поред тимът водеше още на почивката. Не се очаква Тотнъм да спре устрема на гостите точно преди потенциалното защитаване на титлата в неделя.

Прогноза: Тотнъм - Манчестър Сити 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Аканжи
Диаш
Уокър
Гвардиол
Родри
Ковачич
Силва
Брюйне
Фоден
Халанд
Сон
Джонсън
Мадисън
Кулушевски
Бисума
Сар
Вен
Поро
Драгушин
Ромеро
   
Викарио
 
Тотнъм (Анге Постекоглу)

Обоснована прогноза: Тотнъм - Ман Сити 1:2

  Сподели
254