Антони иска да отговори на критиците си


Н. Гавазов

Антони иска да отговори на критиците си

Крилото на Манчестър Юнайтед Антони заяви, че иска да докаже, че критиците му грешат.

Миналата събота срещу Бърнли Антони отбеляза първия си гол за този сезон във Висшата лига, който обаче не бе достатъчен за победата на Юнайтед (1:1).

Антъни все още не играе за £86 милиона, които Юнайтед плати на Аякс за него през 2022 г., но 24-годишният бразилец е уверен, че ще постигне успех на "Олд Трафорд".

"Моята трансферна такса не ме засяга наистина, защото знам какво струвам. Парите са си пари и разбира се всеки говори за това, но тези разговори нямаше да се случват, ако всички, включително и аз, играеха по най-добрия начин.

Така че просто трябва да работя повече, знаейки, че мога да се подобря. Знам своята стойност и ще го покажа. Критиците са тук, за да останат и това ме кара да работя повече. Искам първо да докажа нещо на себе си.

Ще продължа да работя, да давам всичко от себе си за отбора, защото доброто отношение и концентрацията са най-важните неща.

Това е много трудна година за мен и отбора. Нашите резултати оставят много от желаните. Справям се с критиките много добре и искам да работя върху нещата, които са критикувани. Мисля, че всички трябва да се съсредоточим върху завършването на сезона колкото е възможно по-добре", заяви Антони.

  Сподели
80