Кийн „повиши” рейтинга на Холанд


Н. Гавазов

Кийн „повиши” рейтинга на Холанд

Легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн "повиши" рейтинга на нападателя на Манчестър Сити Ерлинг Холанд, когото преди това сравни с играч от Втора лига.

Кийн бе изключително критичен към Холанд след нулевото равенство на Сити срещу Арсенал през март, когато Ерлинг бе напълно изолиран от останалата част от отбора и не показа нищо.

Ден преди това Холанд, който се възстанови от лека контузия, влезе много полезно като резерва в мача срещу Нотингам Форест, отбелязвайки втория гол за своя отбор.

Голът бе 21-ви за Холанд във Висшата лига този сезон, възвръщайки единствената преднина на Ерлинг сред голмайсторите и Кийн бе принуден да признае, че може да е реагирал прекалено много на 23-годишния норвежец.

"Той е доста добър играч от Чемпиъншип, подобри се много! Той е абсолютно невероятен като голмайстор и няма съмнение относно неговото завършване.

Влизайки в играта по този начин, той иска да се докаже и когато получи пас от някой като Де Брюйне, той просто се нуждае от малко от това предимство и това е, което той показа“, заяви Кийн.

  Сподели
92