Кукурела: Искаме Почетино да остане


Н. Гавазов

Кукурела: Искаме Почетино да остане

Защитникът на Челси Марк Кукурела заяви, че неговият отбор е против уволнението на своя мениджър Маурисио Почетино.

Към момента вече е известно, че дебютният сезон на Почетино ще завърши без трофеи за Челси. "Сините" запазват само скромни шансове да се класират за евротурнирите.

Пресата продължава да спекулира за възможното уволнение на Почетино, но след равенството 2:2 срещу Астън Вила, Кукурела увери, че Маурисио запазва подкрепата на своите играчи.

"Да, това второ полувреме показва, че играчите искат той да остане. Той ни говори много добре на полувремето и всички хора видяха реакцията на отбора.

Не сме спечелили много мачове и това е част от футбола, но мисля, че това е проблем за нас като цяло, защото имаме умения и може би просто не показваме това, което можем да направим.

Не мисля, че мениджърът можеше да направи нещо, когато загубихме с 5-0 (от Арсенал). Мисля, че това бе по-скоро заради нас (играчите), нашето отношение. Той ни помогна много, той има добри умения за изграждане отношения и отборът го подкрепя.

Всички ние трябва да се подобряваме всяка седмица, да поддържаме едно и също ниво и еднакво отношение всяка седмица, защото трябва да побеждаваме. Ако останем обединени, можем да постигнем много", заяви Кукурела.

  Сподели
116